Welkom op de projectenpagina van Lean Interior. Hier delen we onze meest recente interieurprojecten, ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren.

Als u het kunt bedenken, kunnen wij het realiseren en vakkundig monteren.

Balie wrappen

Voor Gritter Autogas Service hebben we de balie een opvallende metamorfose gegeven met een prachtige betonlook wrap! Deze wrap heeft niet alleen de visuele kenmerken, maar ook de textuur van beton. Deze stijlvolle aanpassing draagt niet alleen bij aan het esthetische aspect, maar creëert ook een vernieuwde en uitnodigende ambiance voor klanten en bezoekers.

Systeemwand wrappen

In opdracht van Paviljoen Nijstad in Hoogeveen hebben wij de systeemwand tussen de grote en kleine zaal mogen voorzien van een prachtige wrap! Deze transformatie heeft gezorgd voor een stijlvolle en harmonieuze sfeer, perfect passend bij het interieur van het paviljoen.

Muur wrappen

Voor een school hebben we een aantal bakstenen muren met een prachtige wrap bekleed. Door de muren te wrappen, hebben we een geheel nieuwe sfeer gecreëerd in de schoolgangen. Is het geen plaatje?

Deuren wrappen met interieurfolie

In opdracht van ZorgfocuZ in Groningen hebben we de binnendeuren voorzien van een prachtige houtlook folie. Dankzij het wrappen hoefden de bestaande deuren niet vervangen te worden, terwijl ze naadloos aansluiten op het huidige interieurplan. Deze oplossing combineert esthetiek met duurzaamheid en zorgt ervoor dat de ruimte een verfijnde en warme uitstraling krijgt.

Binnenkant lift wrappen

Voor Hotel the niu Dairy in Haarlem hebben wij de binnenkant van de liften een opvallende make-over gegeven met een super gave wrap! De kleuren die kenmerkend zijn voor Hotel the niu Dairy in Haarlem zijn subtiel geïntegreerd in het ontwerp van de lift. Bovendien hebben we een baan met lp platen aangebracht, wat een knipoog is naar de vele bezoekers die hier verblijven na het bijwonen van een concert. Deze creatieve en speelse touch versterkt de unieke sfeer van het hotel en draagt bij aan een memorabele ervaring voor de gasten.

Airtex fotobehang

In opdracht van De InterieurCoaches hebben we de muur van het Bud Gett Hostel in Groningen getransformeerd met een prachtig fotobehang. Deze opvallende verandering heeft de ruimte een frisse en unieke uitstraling gegeven, waardoor de muur een echte blikvanger is geworden.

Balie wrappen

In opdracht van een bestaande relatie hebben wij een oude, beschadigde balie een nieuw leven gegeven. De voor- en zijkanten zijn bekleed met akoestische panelen en het blad is voorzien van een schitterende marmerlook wrap. Dankzij deze renovatie kan de balie weer jaren mee!

Liftingang wrappen

In opdracht van De InterieurCoaches hebben wij de lift ingang van het Bud Gett Hostel in Groningen omgetoverd met een schitterende wrap. Deze stijlvolle wrap zorgt ervoor dat de lift ingang naadloos integreert met het nieuwe interieur van het hostel. De wrap biedt niet alleen een visuele upgrade, maar versterkt ook de esthetische beleving voor de gasten van het hostel, waardoor hun verblijf nog aangenamer wordt.

Deuren wrappen met printfolie

In opdracht van Big Art & Garden in Gees hebben we een prachtige transformatie uitgevoerd: de WC-deuren zijn volledig gewrapt en voorzien van een schitterende, zelf ontworpen afbeelding. Door het wrappen van de bestaande deuren hebben we een uniek en opvallend design gecreëerd dat de toiletruimtes aanzienlijk verfraait. Elke bezoeker die de toiletten betreedt, zal zeker onder de indruk zijn van deze prachtige deuren. Het nieuwe ontwerp zorgt voor een onvergetelijke ervaring en een bijzondere sfeer, wat perfect aansluit bij de artistieke en creatieve uitstraling van Big Art & Garden.

Keuken wrappen

In opdracht van De InterieurCoaches hebben we de keuken voor de gasten van het Bud Gett Hostel in Groningen een opvallende transformatie gegeven met een prachtige wrap. Door het wrappen van de keuken ziet de keuken eruit als nieuw en past de keuken perfect bij de nieuwe inrichting van het hostel.

Muur wrappen

Voor het Hondsrug College in Emmen hebben we de bakstenen muur in het trappenhuis voorzien van een prachtige wrap. Voor dit project hebben we gebruikgemaakt van een speciale folie waarop we elke gewenste afbeelding kunnen printen. Dankzij deze innovatieve techniek hebben we de bakstenen muur een opvallende en unieke uitstraling gegeven, die perfect aansluit bij de sfeer van de school.

Glas folie

In opdracht van Hotel the niu Dairy in Haarlem hebben wij de voordeur voorzien van glasfolie uit de 3M Fasara lijn. Deze hoogwaardige folie biedt een scala aan designs met een subtiele en luxe uitstraling. Naast het visuele aspect, dient de folie ook een praktisch doel: het duidelijk markeren van deuren en ramen zonder het zicht te belemmeren.

Wrappen kunststof kozijnen

In opdracht van Wearebarracuda hebben wij de kunststof kozijnen van de containerunit van wijkopenautos.nl volledig gewrapt met een hoogwaardige blauwe wrapfolie. Daarnaast hebben we ook de ramen voorzien van opvallende signing.

Airtex fotobehang

Deze week hebben we voor diverse klanten opnieuw schitterende muren gecreëerd met Airtex fotobehang. Dankzij het naadloze Airtex fotobehang kunnen we elke muur transformeren tot een echte blikvanger!

Logo en letters

Wij hebben het logo van Big Art & Garden geproduceerd en gemonteerd. Dit logo, gemaakt van acrylaat, heeft een prachtige en luxe uitstraling die perfect past bij de identiteit van Big Art & Garden.

Voor Mini hebben wij het logo geproduceerd uit piepschuim. Door dit materiaal te gebruiken, krijgt het logo extra volume en blijft het tegelijkertijd zeer licht van gewicht.

Contactformulier