Een nieuwe look is vaak in één dag geregeld

Geniet snel van een nieuwe uitstraling voor jouw meubelen, zonder langdurige onderbrekingen in jouw dagelijkse routine. Met onze efficiënte processen worden jouw meubelen snel gewrapt, zodat je direct kunt genieten van een vernieuwd interieur.

Snel en zonder overlast geregeld

Wrappen is de snelste en minst storende manier om jouw meubelen een upgrade te geven. In tegenstelling tot uitgebreide renovaties of het aanschaffen van nieuwe meubels, worden onze wrapdiensten snel afgerond, meestal binnen slechts enkele uren tot een dag, afhankelijk van de omvang van het project.

Duurzaam

Een van de belangrijkste voordelen van meubelwrapping is de duurzaamheid ervan. In plaats van oude meubels weg te doen, krijgen ze een tweede leven door te wrappen. Dit is niet alleen kostenefficiënt, maar ook milieuvriendelijk, doordat het de levensduur van jouw meubels verlengt en de behoefte aan nieuwe productie en grondstoffen vermindert. Bovendien kunnen wraps gemakkelijk worden verwijderd zonder schade aan jouw meubels, waardoor je flexibiliteit hebt om in de toekomst je interieur aan te passen zonder grote investeringen. Wrappen biedt zo een duurzame oplossing voor het vernieuwen van jouw interieur.

Krasbestendig

Onze wraps zijn uiterst bestendig tegen krassen. We gebruiken materialen en afwerkingen die specifiek zijn ontworpen om jouw meubelen te beschermen tegen krassen en slijtage, waardoor ze er langer als nieuw blijven uitzien, zelfs bij intensief gebruik. Je kunt vol vertrouwen van jouw gewrapte meubels genieten, zonder je zorgen te maken over ontsierende krassen.

De hoogste kwaliteit

Bij ons staat ongeëvenaarde kwaliteit voorop. We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit en onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking. Duurzaamheid staat centraal, waardoor onze wraps bestand zijn tegen dagelijks gebruik en jouw meubels jarenlang beschermd en stijlvol blijven.

Kosten besparend

Het vervangen van op maat gemaakt meubilair kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen, zelfs als het technisch nog in orde is maar niet meer bij jouw interieur past. Gelukkig is er een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing: meubelwrapping. Hiermee geef je jouw meubels een frisse uitstraling terwijl je tegelijkertijd de levensduur verlengt. Wrappen is dé manier om jouw interieur nieuw leven in te blazen.

Weinig onderhoud

Het schoonmaken van gewrapte oppervlakken is eenvoudig en onderhoudsvriendelijk. Onze wraps zijn ontworpen om vuil- en vlekbestendig te zijn, waardoor je gemakkelijk stof en vlekken kunt verwijderen met een vochtige doek of mild schoonmaakmiddel. Maak je geen zorgen over speciale reinigingsvereisten.

De mogelijkheden

Wrapping biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, van kleurrijke prints tot texturen en afbeeldingen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer unieke ontwerpen die passen bij jouw stijl