Transformeer je lift

Is de binnen– of buitenkant van je lift toe aan een upgrade? Je lift wrappen is de manier. Wij geven jouw lift binnen één dag weer de look die het verdient!

Transformeer uw lift

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte op.

"*" geeft vereiste velden aan

Je gegevens

Esthetisch en praktisch

Met meer dan 500 designs bieden wij voor ieder wat wils. Of je nu een marmer-, hout-, metaallook of een specifieke kleur zoekt, wij hebben het in ons assortiment met interieurfolies. Heb je een afbeelding, logo, foto of andere specifieke wensen? Bij Lean Interior ben je aan het juiste adres! Wij beschikken over de nieuwste printers en kunnen elke print voor je realiseren op onze hoogwaardige printbare folies.

Je lift wrappen biedt naast esthetische voordelen ook praktische voordelen. Het beschermt het oppervlak van de lift en verlengt zo de levensduur van je lift.

Bescherming tegen krassen

Onze hoogwaardige interieurfolies zijn voorzien van een speciale coating die zorgt voor een zeer sterke toplaag. Deze coating beschermt de folie tegen krassen en heeft een antibacteriële werking.

Extra beschermlaag

Wij bieden de mogelijkheid om je interieurfolie of printfolie te voorzien van een polycarbonaat laminaat. Dit is een extra beschermende laag. Polycarbonaat is een zeer sterk materiaal dat uitstekend bestand is tegen krassen en stoten. Dit is bijzonder nuttig in drukbezochte liften waar koffers, kinderwagens, of andere objecten regelmatig tegen de wanden kunnen stoten. Het laminaat vangt de impact op en verminderd de kans op schade aan de lift en de wrap.

Waarom kiezen voor Lean Interior?

  • Unieke visuele ervaring: Maak een blijvende indruk op zowel bezoekers als werknemers met een uniek gewrapte lift. Of je nu kiest voor een ontwerp dat jullie bedrijfslogo weergeeft, een inspirerende afbeelding, of een kleurrijk patroon, wij zorgen voor een visuele ervaring die men niet snel vergeet.
  • Hoogwaardige materialen: Ons team van ervaren professionals gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor het wrappen van liften. Dit garandeert niet alleen duurzaamheid maar ook een verbluffend visueel resultaat dat jarenlang meegaat.
  • Naadloze ervaring: Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring. Ons doel is om jullie verwachtingen te overtreffen met een resultaat dat zowel visueel aantrekkelijk als duurzaam is.
  • Maatwerk: Elk project is uniek, en daarom bieden we volledig gepersonaliseerde ontwerpen die perfect aansluiten bij jullie specifieke wensen en eisen.

Transformeer je lift vandaag nog


Geïnteresseerd in het professioneel laten wrappen van je lift? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons de visuele identiteit van jouw gebouw naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe een gewrapte lift niet alleen de esthetiek verbetert maar ook bijdraagt aan een positieve merkbeleving.

  • Lift renoveren

Contact

Benieuwd of jouw liften geschikt zijn om te kunnen wrappen?
Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen