Waarom uw liftingang wrappen

Het wrappen van uw liftingang biedt ongelooflijk veel mogelijkheden! Met lift wrapping kunnen we de lift transformeren naar elke gewenste uitstraling. Of u nu een moderne, opvallende look wilt creëren of juist een subtieler ontwerp prefereert, wij hebben de expertise om aan uw wensen te voldoen. Onze hoogwaardige interieurfolies zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen. Liever een specifieke afbeelding of foto op de lift gewrapt? Met onze printbare folie is dit geen enkel probleem.


Door de lift te wrappen, kunt u ervoor zorgen dat deze perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Of het nu gaat om een elegante marmerlook die past bij een luxe entree, een warme houtlook voor een gezellige sfeer, of een strakke metaallook voor een moderne uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast esthetiek biedt lift wrapping ook praktische voordelen zoals bescherming tegen slijtage en gemakkelijke onderhoud.

Uw lift juist minder laten opvallen? Wij kunnen de lift doormiddel van wrappen subtiel integreren in de omgeving. Een liftwrap kan de lift laten samensmelten met de muren of andere architectonische elementen, waardoor een naadloze en harmonieuze look ontstaat. Of u nu kiest voor een opvallende of ingetogen uitstraling, onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat uw lift een vernieuwde, esthetisch aantrekkelijke en functionele toevoeging wordt aan uw ruimte.

De voordelen

  • Onbegrensde design mogelijkheden.
  • Een nieuwe look is over het algemeen in één dag geregeld.
  • Onze folies bieden een extra beschermende laag voor de lift.
  • Behoud van de originele kleuren.
  • Onze folies zijn verwijderbaar zonder de lift te beschadigen.
  • Voordeliger dan een nieuwe lift.
  • Lift renoveren

Contactformulier